Thursday, 19 March 2015

Rich Bolè ....Saya pon Bolèh


Assalamualaikum sume!!

Dah makan ke??? Balik keje....Melayan sahabat yg nk makan & kelaparan, menuju lah kami ke Ampang Point...singgah di  Rich Bolè by Paparich dh smpi tu, moh le kita santap laksa kari semangkuk...kikiki... ku suka makan laksa kari/mee kari kt sini sbb kuah dia mmg Ummphhh...skali makan dh terpikat... hohoiii lebih kurang mcm mee kari yg kt Medan Selera @ Suria KLCC tu... guna paste yg sama kah?? atau tukang masak yg sama?? x bertanya plak... hihhi... maap lah, gmbo kurg kualiti....hahahah
mee /laksa kari Umphhh
Style kt sini, order kita kna tulis sndri pd order list yg disediakan....no.menu, sila lah refer pada menu book yg diorg dh sediakan...penah skali nk makan laksa kari kt sini. aku pon tulis cecantik, sekali aku dpt chicken porridge...aik...aku salah tulis ke??? waiter ni slh baca ke?? atau slh punch order?? tulisan aku x blh dibaca ke?? kitchen slh msk order ke?? check punya check mmg aku salah tulis no.menu....hahaha... padan muka... disebabkan kesilapan sendri, terima aje lah chicken porridge tu... makan dgn pasrah... @_@ mcm org sakit plak...

Harga kt sni, reasonable juga lah... standard cafe lah kan... sesekali melepak kt sni, layan juga...sambil tgk view org kluar msuk Ampang Point...hihihi....menu2 dia, mmg menu cafe lah....french toast, mee sup, mee / laksa kari, roti bakar, mantao kukus / goreng, coffee, tea, ice lemon tea, etc....standard kan.. klau cari cendol durian, patin tempoyak, nasi campur, sambal belacan & ulam-ulaman kt sini,  mmg x jmpa lah kan...ade kang yg kna usir kang....kuang...kuang...kuang........ so far, customer service dia ok, makanan sampai pn cepat.... xde lah sampai nk buat amokan disebabkan kelaparan....hahahha

And...ade satu sudut yg ku suka tengok...cer tengok ape yg tertulis kt hiasan dinding tu.....
happy...happy...I'm happy..


So...saya dh kenyang, maka saya pon happy!!!...hahaha

Wasalam..bye2 ^-^


12 comments:

  1. Cantik suasana dalam restoran tu, mesti berselera nak makan ^^

    ReplyDelete
  2. mujur suasana cntk & mknan sdap...klu xsdap x berselera jg DZ =)

    ReplyDelete
  3. dah lama jugak teringin makan mee kari ni...wuhuu...eh,awak org johor,segmat ke?eh sep sikit! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hohoiii...se kg ler kite...Aum..aum...luaskan kuasamu!!

      Delete
  4. klu lepas mkn x happy tu tandanya dah tertelan julap ... heheheee

    ReplyDelete
  5. kariiiiiiii....adehhhhhh.....terliur laa pulak....huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh...queen of curry sudah marii!!!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...