Friday, 15 May 2015

Tunai Janji...


Assalamualaikum sume!!

Jalan2 ngn family sgt best kan....sapa yg x suka kan... aritu ade yg tuntut suh belanja makan... so, smpi hari nye, maka berangkat lah kami...hihih... mcm jauh no!! Yg menuntut tu nk mkn kt  Tappers Cafe.. aku pnh kuarkn entry psl tmpt ni kt SINI ....Tappers Cafe ni byk branch dia...

Ape yg kitorg makan??? sila lah jamu mata....hihih

Memula air sampai... Sirap Bandung and Ice Lemon Tea...slurrrp...




Pastu ade ni plak... pemintaan cik Mon...order saja!! sup nye sdap, creamy sungguh...tpi....roti bako tu x best ar... patutnya sapu ngn butter baru bakor... baru ade crispy2 skit...


Dan lagi.....

Yg ni nama nya Chicken Parmigiana... chicken chop ats nye ade cheese.... sesapa yg suka mkn cheese tu sila lah yer... pasti kan perut anda betul2 knyg sbb hidangn ni memuak kan...tu pd pndgn aku je yer...tp sapa suka, sila lah order..



Pastu ni plak... sebab xde mkn ape2 lagi, aku order Tappers Nasi Lemak ... biasa2 aje rasanya.....



Satu lagi hidangan x sempat snap, dh kna ngap...kikiki...

And finally...2 cewek yg cakep....hihi...cewek yg ayu2 gitew... Bon Apetit!!!!


Secara keseluruhan nya , rasa hidangan nya dh x sama mcm masa mula2 buka dulu tu...yelah, masa promosi, rasa hidangan mst power,lazat & meneyelerakan, nk tarik customer dtg kan.... tp skg ni, suma nye dh jadi kurang...agknya menggalakan rakyat Malaysia cara pemakanan yg sihat kot...hihih..
ini pandangan aku aje...

Wassalam...bye2...


7 comments:

  1. Makan2 ramai-ramai memang syoklah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pon Farrah...berselera uollss!!!

      Delete
  2. Janji dicapati... Eh... SIlap... Janji ditepati,,,

    ReplyDelete
  3. Wooww....ada cheese...tp kalau byk sgt cpt muak...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi...bg pnggemar cheese mgkin ok...

      Delete
  4. Chicken Parmigiana... chicken chop ats nye ade cheese..hurmm..x suka sgt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...