Tuesday, 2 June 2015

Jari Itu Sangat Manis!!

Assalamualaikum sume!!!

Haihhh...lama benor rasanya x hapdate blog... busy kalah Perdana Menteri...hihih... ade msa skit, BW kngkawan blog... memasing sgt gigih menghapdate... disebabkn kgkwan dh hapdate, aku pon nk hapdate gak lah... 

Di suatu hari, telah datang seorang posmen ke opis aku... dia telah meletak kan "sesuatu" di post box.. maka, budak admin opis aku passed "sesuatu" itu pd aku... ape kah ia? dari siapakah? mengapakah?? rata2 colleague aku brtnya kan apekah "sesuatu" itu.... hihhi.... 

Jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri!!!



Alkisahnya.... ade seorg insan ni....dia ni suweet sgt, smpai nama dia pon manis....JARI MANIS.. sapa2 yg nk kenal dgn dia, bleh ke blog dia di SINI  shortform nya panggil aje JM.... glamer tau dia ni dlm dunia blogging.... aku berblog ni pon sbb terinspirasi dr JM pnya blog... JM ni traveler tegar taw uollsss...

Org nya yg suweet sesuweet namanya, baik hati plak... aritu dia blk kg... klu pegi memana, mst dia x lupa kgkawan blog nye... so, aku pon sgt lah haru sbb JM ingt kt aku...wlaupon aku ni ibarat mcm semut2 je lah klu nk compare ngn kefamousan JM tu...kecik sgt taraf aku ni...hihihi...

Nape aku ckp mcm tu??? sbb nye.... aku dpt "sesuatu" dr JM.... hati gumbira uolllss!!! ape aku dpt?? 



Penyepit kuku!!!..... i like.... sbb nti sng aku nk ketipkuku kt opis...hihihi..kukukakikukaku!!!
 

Yg plg best, pnyepit kuku tu dr kampung JM...korea!!!


And siap ade note terima kasih disisipin dlm sampul...


Rata2 blog yg aku lawat mst ade story psl "sesuatu" dari JM... aku doakan semoga JM mewah rezeki, blh jalan2 jauh2 lagi, and bg souvenir lagi....hihih....  Terima Kasih JM, JariManis!!!!


Wassalam... bye2 ^-^


10 comments:

  1. Wowww! Tahniah Rin...

    Tolong check email Rin.. SS ada request something... Nanti reply ek... TQ....

    ReplyDelete
  2. Heheeehe..tlg ketip kuku ktorg skali yeer...

    Sonok kan dpt hadiah...kembang kempis kening hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 jari 2inggit... kening kmbng kempis tu mcm mne rope nye DM???

      Delete
  3. wahhh...seronok gak ye sesama blogger eratkan ukhuwah...kena amik iktibar nih..;-)

    ReplyDelete
  4. baru nak baca entri ni...terharu sgt uolssss....rasa mcam nak print entri ni...suka sgt!!!!

    ReplyDelete
  5. sis pun dpt juga ... alhamdulillah .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...