Wednesday, 1 April 2015

"GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA"

http://kameqdeanna.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html 

Assalamualaikum sume!!!

Sempena bermula GST ps April 2015 ni, jomlah kita joint GA ni beramai-ramai...hadiah nye meriah uollss..

Cepat2 klik banner bg sapa yg nk joint yer...yihuu!!


Wasalam...bye2..^-^

14 comments:

  1. good luck....

    akak follow blog ni...

    *peace*

    ReplyDelete
  2. harap2 lah Rin menang..kalau pak cik Random tu tak select..minta deanna tu 'run' sampai select no Rin tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii..nak run banyak kali la yerrr hihihihi

      Delete
    2. amboi...smpi mcm tu...^-^...tp klu blh run bykkali bgus jgk JM ... abis lah puan DM nti

      Delete
  3. Terima kasih sebab sudi join GA sy yang tak seberapa ni...hihihihi

    KAMEQ DEANNA

    ReplyDelete
    Replies
    1. nti buat lah byk2 lagi GA...hihihi

      Delete
  4. dtg dri segmen yg sama. Done follow :-)

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

    jom join segmen sy

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  5. salam...singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

    ReplyDelete
  6. Good luck.
    Singgah dari GA yang sama dn follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...