Monday, 23 February 2015

Limau!! Limau!! Rimau!!

Assalamualaikum sume!!..

Pekabo? dh cuti pnjg2 ni....liat plak nk g keje...hahahah...monday bluesss sgt ^-^....
Cuti dh abis oiii.... singa dh x wat show dah...

Oh ya, disebabkan msa CNY rmai yg bermurah hati, jadi nya byk lah stok limau2 mandarin ni...hari2 bedal limau aje...bgus utk pencernaan...hahaha... xlh kena sembelit....berjam2 kt toilet...bgus kan...
Stok dh byk, ape lagi kita kenduri limau!! mari...mari... sapa nk limau!!!...lai...lai...hari2 yg pns ni bgus mkn buah...mkn lah limau ye...hihihi

3 biji ni display only...hihihi...lpas CNY ni mst dorang lelong...dh consider off season... tp skg teknologi canggih, bila2 masa leh dpt limau lokam ni....anjakan paradigma katanya...hmmm...layan limau lah sebijik...jom!!!

Wassalam..bye2 ^-^

18 comments:

  1. Limau ni mmg ada anjakan paradigma... Sakit tekak! Ha Ha Ha... Adeiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sakit tekak??? Bakpe nye mkn limau dgn kulit2 nye skali SS..adeihh

      Delete
    2. Bukan setakat kulit... Sampul plastik pon telan...

      Delete
    3. hahhha.... ptot sakit tekak

      Delete
  2. pos sini sekotak..mau tambah kandungan Vitamin C dalam badang nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Badang dh gagah..nk vit c gak ke??hihi...lai..lai..amik limau =D

      Delete
  3. Limau dan tahun Baru Cina memang tak dapat nak dipisahkan (=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi...bgai aur ngn tebing ke...hihuhi

      Delete
  4. Limau sntiasa dtggu bila time CNY heheheh

    ReplyDelete
  5. Salam,

    Jom join contest review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.
    Dan hadiah menarik untuk mereka terpilih jadi apa tunggu lagi jom visit

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete
  6. datang blog walking tapi x de citer baru..FRUST!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn frust2 JM... x mng tngn...sejak2 bos dh blk ni, mcm2 mende nk disuruhnya buat...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...