Monday, 2 February 2015

Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by dyan zakhi

 
 
Jom kli banner utk joint ye!! jom klik reramai... ;D
Syarat-syarat

1. Follow blog dyan
2. Tepek banner (copy je kat atas tu ) & buat entri 
Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by dyan zakhi
4. Letak url kat komen
5. Nyatakan jumlah followers blog anda utk lihat peningkatan (dan boleh mula blogwalking :)
6. Follow blog & Like fanpage sponsor (penting utk menang hadiah)

37 comments:

  1. saya dari segmen yang sama. saya datang blogwalking & follow yer. :)

    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
  2. datang singgah dari segmen yg sama. jemputlah blogwaking sy jugak :) http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
  3. Zue datang singgah and follow dari segmen yang sama!!
    Good luck ye..
    Blog Zue dah diperbaharui dengan nama Melaedah in replace of that Boing Boing blog.
    http://melaedah.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
  4. saya dari segmen yang sama. saya blogwalking & follow yer. Please followback okey? :)
    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Time kasih daun keladi, sudi2 lah dtg lagi =)

      Delete
  6. hai.singgah sini dan follow back.selamat berkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih sudi singgah =) salam perkenalan

      Delete
  7. balas kunjungan.. good luck awak =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Many thanks !! Gud luck To u too...Cumel lah profie pic =)

      Delete
  8. dtg dari segmen yg sma. done follow. jom blogwalking ke blog saya :)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok.done...tengkiuss sudi singgah =)

      Delete
  9. Replies
    1. Bru check...sjk demam sume ter missed =(

      Delete
  10. SILA TUNTUT HADIAH ANDA DALAM MINGGU NI JUGA.

    TERIMA KASIH.

    ReplyDelete
  11. tahniah..Hai..singgah BW walaupun dah tamat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekacih ^-^ tu pn lmbt tahu sbnrnya ....hihihih

      Delete
  12. Replies
    1. TQ...x sgka sbnrnya...hehehe...Alhamdulillah ^-^


      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...