Monday, 16 February 2015

Panas Yang Mengigit!!

Assalamualaikum sume!!!

Weekend buat ape??? Walaupon panas yg menggigit2 kulit, ku gagahkan jua...hahahah...demi beberapa helai shawl...gigih x...huhuhu..at least, ade gak hasil berpanas...kikiki...lama beno x jejak kaki ke Jalan TAR ni... suasana nya tetap sama, meriah dgn penjual & pembeli... kanan & kiri penuh...yg sanggup bwk ank kecik jenjalan situ pn ramai...apatah lagi yg single mingle...ni baru time weekend, klu time raya, mmg x kn jejak ler ke sana...penuh betul umat Muhammad...nk jalan pon x boleh...ckup lah sekali penah terjebak...bertahun2 yg lepas...hahadoiii..

Disebabkn aku dh set nk beli ape, so...aku terus je lah menuju ke kedai yg aku nk bli....dlm masa beberapa minit, dh jmpa shawl yg aku nk...grab & byr... pastu, chalo!!!! x tahan lah nk duk lelama kt sana...udah le pns...jap gi cik uang pon berterbangan.... aku beli dekat area2 dlm gambo kt bwh ni...x merayap byk kedai...huhuhu...ok, selesai misi ari itu...cepat gile bershopping... moh balik umah =)








Wassalam...bye2 ^-^

29 comments:

  1. Dah lama tak pergi Jalan TAR tu... Memang rambang mata shopping situ
    ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. g kejap je, xleh lelama...panassss @-@

      Delete
    2. lame jugak tak jalan TAR... ade ape yang baru ke sekarang??

      Delete
    3. Yg baru??construction site..tah nk wat ape tah...

      Delete
  2. Best kan sekali sekala gi Jalan TAR ni... Rindu plak nak ke sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah...sbb da lama beno x gi... tp x leh lama, panas & byk RM melayang kang...

      Delete
    2. kalo melayang.. meh luna tolong sambut! =D

      Delete
    3. Melayang cemana tu? Lipat2 buat roket ke? He He He...

      Delete
    4. wah2 Luna... bab2 RM, cpt dia nk sambut... hihih

      Delete
  3. Panas mengigit? Sakit x ke semut gigit lg sakit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sakit..Mcm semut api tu...hehehe

      Delete
    2. Dia gigit2 manja je JM... Ha Ha Ha..

      Delete
    3. hahah...gitu ler JM & SS...manja2 gitu..

      Delete
  4. raBerapa harga shawl yg rin beli tu, sis JM mmg malas ke jln tar klau nk beli tudung d area opis ni pun ada org jual shawl jenis oblong dan butterfly rm10 je masing2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm...mmg rm10 pn...klu bli lebih dpt kurg skit...hehehe...wat2 muka kesian kt terik pns tu JM...ekekekek

      Delete
    2. jalan tar ni kalo beli borong untung laa sis JM.. bole dapat murah dari biase.. tapi kalo stakat beli satu due... harge same je macam kedai butik online yang skarang ni banyak macam cendawan baru lepas hujan =D

      Delete
    3. Ni citer pasal shawl ke pasal cendawan?

      Delete
    4. SS, psl cendawan goreng tepung...

      Delete
    5. Luna, nk highlite shawl ke @ butik online?? heheh

      Delete
  5. dah lama x g jln tar...dulu masa dok kl tiap mggu kot g sana....hahhaahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. same laa.. dah lame tak g jalan tar.. dulu time stady kat shah alam.. ade laa jugak sebab nk kesane.. skang dah balik jb macam buang tenage je nk drive ke sane.. heheheh

      Delete
    2. dr JB semata2 nk g jln TAR, kaya beno tu....hihihi.... tp sesekali apa salahnye....kikiki

      Delete
  6. dah lama x g jln tar...dulu masa dok kl tiap mggu kot g sana....hahhaahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. daebak!! tetiap mnggu g Jln TAR... gigih sungguh =)

      Delete
  7. luna suke pegi jalan TAR time raye je.. hehe.. bukan nak membeli sangat pon.. tapi nak menyibuk je tengok orang membeli belah.. hahahhaha... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS gi jalan Dobby Sungai Seget tu aje Luna...

      Delete
    2. huhui...x sanggup lah redah lautan manusia time puasa & raya tu....mcm2 ragam & bau ade...walawei..

      Delete
    3. hahah...jln dobby...haharu lah SS

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...