Monday, 2 February 2015

SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH


http://1.bp.blogspot.com/-a2XU4aYXf_I/VMjH8vGdrTI/AAAAAAAAE40/Fh9CBSki_aQ/s1600/ny.jpg 

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe


sila klik banner kt ats utk joint ye... peace yo!! ;-)

25 comments:

  1. Replies
    1. tq SS...best lah dpt BW blog awk ^-^

      Delete
  2. Good luck..
    Sama-samalah kita bersegmen ye (=

    ReplyDelete
  3. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu.. jom bersama ayu kita blogwalking ke blog mereka..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yg sama ;

    http://jarikontot.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  5. goodluck yer.
    ---> http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    btw, saya ada buat Segmen , harap sudi join :)
    ---> http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-bloglist-blogwalking-rts15.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...